Vissza a bloghoz
Eredeti Post

-Ági
Cím: a múlt hosszúra nyúlt, de szerencsére vége
10.27.09 3:38 pm
Rohangálok a konyha és Cicus között ( Cisus a gépem, mondtam? Nem mondtam? Mondom! )
Kinn fől a sütverázós kaja a vokban - és erről eszembe jut egy másik sütve rázás egy másik konyhában, egy másik életben? Egy szerelem, vad szerelem...igaza van Jenőnek, utána mindig kiderül mindről, hogy olyan vad, mint másik hat. De azért szép volt az élet. (Nem mondom ezt túl gyakran? Talán a jóslattól félek, a be nem váltott igérettől? Utóljára az életben) ....
Ráztam egyet: kikkoman szójaszósszal locsolgatok baráti padlizsánt ( egy barátnőmtől kaptam tegnapelőtt), szeletelve a többi szeletelttel: paradicsommal ( elég egy emberre egy szem, én meg, sahajnaha, egyedül vagyok), két gerezd fokhagymával és egy fél avokadóval, kicsit a zsíradék helyett is, mert oliva olaj tartalékom időközben egy mokkáskanálnyira zsugorodott...most kirohanok, hogy újabbat rázzak az egészen...

Letakartam az egészet, remélem jól cselekedtem. És van még benne erős zöldpaprika. Más nincsen. Ennyi mindent találtam idehaza. Nincs valami világraszóló háztartásom. De, most, hogy lassan végre megöregszem ( ne hazudj ezzel a végrézéssel! ), o.k. : most, hogy jahajahaj, sajna megöregszem ( majd, nemsoká', eccerr, utójára az Életben ), lesz nekem is szuperszónikus háztartási és konyhaművészetem!
Kuszkuszt dobok össze, találtam egy fél dobozzal, értem a csínyját-bínnyát, nem nagy kunszt, legalább is a "gyors" verzió, változat. A lassú, "original" az húzós, egyszer Kistamás Laciéknál végigi aszisztáltam, hányszor kell leönteni, újra feltenni, szitán keresztül párolni...érdekes lehet a kuszkuszfőző népek asszonyainak élete....

Kicsit odakapott a paradicsom. Kicsavartam az olivásüvegből az utsó cseppeket. Fincsi az illata. Idő? 3 óra p.m. Mindjárt rohannom kell tova, a Kossuth rádió készít egy interjút a régiségekkel, akik még élnek. ( ezt MOST! hagyd abba, vagy elsírom magam. ). Jó, azokkal, akik az Ibolyába jártak. jajaj, a mosógépben meg sül a ruha...vagyis mosok is, egyszerre ennyit végzek, kedves hallgatóim. Olvasóim, na. Egyszóval,...hol is tartottam, ja igen, az Ibolya, a legendás, a szocializmusban is virágzó, a Tilos az Á-t és mindent megelőző találka-hely, ahol rengeteget ittunk és dohányoztunk, mindenki mindenkivel, én elsősorban a zenészekkel, Döncivel és Spenóttal ( ma Tóth Zoltán ex -Csókolom, legújabban Zselé), és leginkább arra az utolsó időszakra emlékszem, mikor az Európakiadó zenekar és Erdős Péter közt létre jött a deal, és Erdős a lemezfelvételre próbáló EK.zenekarnak kibérelt az Ibolya alatt egy pincehelységet. Ez volt. Most, mintha égett szagot éreznék, pillanat...
Nem vészes, beizzítottam a kuszkusz projektet, a mosógépet átállítottam szivattyúzásra. 16 éves Hajdú, a klasszik, ami először volt idehaza automatában. Az első ilyen gépemet gyermekem születésekor az anyósomtól kaptam, akitől annyi mindent kaptam, úgy értem, nem csak tárgyakat, de lelkieket, egy új életforma igényét, a polgári életét...( azért ezzel nem kisebbítem szerető anyám és apám nagyszerűségét, a családomat, öcsémet, az egész óriási apai és anyai ágat, de az már egy család-regény lesz, ahogy beigértem)
Ágimama, Péter anyja, lányom másik nagyanyja legendás büfésnője volt sokáig a nagy, majd később a "kis" Madách-nak ( Madách Kamara, mos Örkény színház), valamint a siófoki Maximnak, a nyári évadokban. Ott forgattuk a Mi jut eszedbe az énekesnőről, című Kontroll Csoport-os , zenés filmet, Péter vizsgafilmjét, benne Vető Jánoskával és a Kontroll Csoporttal. (Ebből feltettünk részleteket a youtube-ra is.) Na megnézem, hol tart a forrásvizem, már a kuszkuszé, hogy felforrt-e( sicc, a teremburádat, ördögatta' :twisted
Jó' van, nagy baj már nem lehet...átálltam centrifugálásra, valamint finisben vagyok a kuszkusszal, úgyhogy lassan búcsúzom: hajmosás és egyebek vár még rám ( hajszárítás közben azért belecsapok a lecsóba: megnézem a My Fair Lady-t, régóta vágyom rá, de nincs szívem "igazi" időt feccölni a nézésbe, úgyhogy marad a hajszárítás alatti "maradék idő" (Derridára majd még egyszer , máskor kitérek, s a maradék időre)..
ja, még nem mondtam? Gyermekem születése óta csak és kizárólag vaddisznósörte kefével szárítok hajat, azaz nem hajszárítóval, mert az a hajat nem csak meg, hanem egyre inkább kiszárítja. Mindegy, ez az egy mániám van. Egymilliószor húztam szerintem már életemben végig a vaddisznó sörtét a hajamon. Szegémy malackák. Állítólag muszály őket kilőni,ritkitásiból... de akkor is. Viszont, akkor már, legalább , ha úgyis meghaltak, legyen valami ( több valami) "értelme", a haláluknak, például a hajkefe ( Ágibébi, nem vagy magadnál...) rohanok a kuszkuszom hoz..
Prímán szétgurultak a szemek. Akkor lassan búcsúzom, holnap terepszemle a Pecsában, csütörtökön az utolsó Pecsa előtti próba a vágóhidi Karmafordítóban (r33).
Vető Jánoska írt, hogy idehaza van, ( dán királyfiként hajózik ide- s, oda), készül már a Gödör Terasz galériában tartandó kiállításra ( Gajzágó Donátával és Koródi Lucával közösen), a Most címet viselő, a hosszúra nyúlt múltat elnyelőre.

És este Ogi, a Spions zenészének a koncertje a Merlinben. Ogi...sok ( nem ovisok )

A telefonom padlóra került. Szegény. New York-ban megkeressük János kívánságára majd Vonnegut kocsmáját. János, a Kontroll Csoport szaxisa ( az egyik, a másik Árpi) szeretné megcsókolni a kocsma küszöbét. Anno, tavaly decemberben, mikor meghívott Orsós Jakab egy meeting-re n. y.c . városába, megkerestem Menyhárt Jenő kocsmáját. Hát,... le a kalappal! Mintha Miskolc külsőn lettem volna . Bár gyaníthattam volna, hogy így lesz: Jenő hangsúlyozta egy nekem adott interjújában ( magyar narancs), hogy n. y. c. leginkább Miskolchoz hasonlítható. Amennyiben Miskolc egy metafora - feltétlenül. Dolgos, derék. A kocsma az egyetlen volt, egyébként, ahol rövid ott tartózkodásom alatt matt részeg embereket láthattam, aki füstöltek, mint a kémény, ahogy a pesti mondja, vagy mondta egyszer, a xx. században. Mikor mindenki dohányzott még mindenhol, idehaza.
Na, menek, oszt teregetek, mielőtt befalom a reggeli-ebéd-vacsorémat


Többi hozzászólás

Douglas
11.15.18 11:31 pm
Would you like to leave a message? ponstel coupon 2013 Each month, the program awards several $50 prizes, and at the end of the year, it awards grand prizes of several thousand dollars


Augustine
11.15.18 11:31 pm
Can I take your number? clindamycin dosage rxlist According to the Times, at least four Clinton aides occasionally used personal emails to contact her while she was at the State Department, including her foreign policy adviser, Jake Sullivan; chief of staff, Cheryl Mills; senior adviser, Philippe Reines; and her personal aide, Huma Abedin.


Gaylord
11.15.18 11:31 pm
very best job klaricid rxlist Asked if the conference was a certainty, he said in aninterview with TV5 television and RFI radio: "No, this is not acertainty. I am trying to invite...I am encouraging everybody tocome to Geneva in the second half of November."


Nicole
11.15.18 11:31 pm
Sorry, you must have the wrong number velvet deer antler spray A The term refers to tax strategies big business uses to exploit gaps in the international framework either to make profits disappear for tax purposes or to move them from the country of activity to a low-tax jurisdiction. Strategies can include inter-company loans so interest payments are used to offset tax, or citing intellectual property in tax havens and charging subsidiaries for its use.


Jamie
11.15.18 11:31 pm
Excellent work, Nice Design srx pharmacy services inc On Sunday, police found the body of Hannah’s mother — 44-year-old Christina Anderson — when they extinguished flames at DiMaggio’s rural home. A child’s body also was discovered as they sifted through rubble in Boulevard, 65 miles east of San Diego.


Kelley
11.15.18 11:31 pm
I'm sorry, I didn't catch your name mrsupplement.com.au "We see a definite uptick in interest from brands that justa couple of years ago we never imagined ... would be calling usand saying, 'We're interested in Latin America and what can youtell us about Mexico?'" said Franco Calderon, president of LatinAmerican Retail Connection, which helps consumer goods storesset up shop in the region.


Zoey
11.15.18 11:31 pm
I want to report a priceline pharmacy broadbeach In response to Moonves' letter, a Time Warner Cable spokesman said: "We're disappointed that they've offered no solutions; we've offered two. Our offer was sincere, and they still haven't addressed the blocking of CBS.com."


Eric
11.15.18 11:31 pm
How would you like the money? diamox online canada "I am deeply troubled by the current attitude toward and treatment of gay men and women by the Russian government," Miller continued. "The situation is in no way acceptable, and I cannot in good conscience participate in a celebratory occasion hosted by a country where people like myself are being systemically denied their basic right to live and love openly."


Laurence
11.15.18 11:31 pm
Insert your card vitacup Attempts to combat childhood obesity have varied and include everything from prevention programs to changing the familiar food group pyramid to the MyPlate icon, intended to remind people to eat healthy.


Miles
11.15.18 11:31 pm
Where are you calling from? male enhancement pills review Unshakable, too, in the face of malevolent forces that would see it destroyed, and in whose defense ever-evolving means of protection must be brought to bear. There can be no freedom without security.


Clemente
11.15.18 11:31 pm
Where's the nearest cash machine? prostate care spa singapore "Banking has its own specifics that the current chairmanwill learn with practice," Konstandyan told Reuters. "But thereis a willingness not only to manage, but to listen and to hear,and it is greater than in the previous chairman."


James
11.15.18 11:31 pm
Gloomy tales vivaxa does it work She writes that when she was Madonna Louise Ciccone of Bay City, Mich., her rebellious instincts made her “a real man repeller” who did not shave her legs or armpits, refused to wear makeup and tied scarves around her head “like a Russian peasant.”


Mitchell
11.15.18 11:32 pm
A staff restaurant possession of prescription drugs missouri Her amazing androgynous look is by Dolce & Gabbana and she's pulling it off beautifully, even scraping her hair back for full masculine effect. The cropped tux jacket fits her tiny frame and is so sharply tailored she could have someone's eye out.


Hyman
11.15.18 11:32 pm
I love this site propecia side effects health canada Played in front of mostly family and friends, who packed the tiny bleachers the quality of play offered more evidence that softball's grassroots efforts have begun to grow opening the sport up to new possibilities.


Vince
11.15.18 11:32 pm
A jiffy bag terbinafine goodrx "AirAsia X has just gotten out from losses, and their trackrecord is quite short," said Ang Kok Heng, who helps manage theequivalent of $428 million as chief investment officer atPhillip Capital Management Sdn Bhd.


Nolan
11.15.18 11:32 pm
I'm on a course at the moment sawa pharmaswiss Clinton traveled to Africa with her father as part of their work for the Clinton Foundation. In addition to Rwanda, the trip has taken father and daughter to Malawi, Zambia, Tanzania and South Africa.  ”This trip, and the projects visited, will highlight many of the issues that President and Chelsea Clinton have long worked on–economic growth and empowerment, equality of opportunity, and health access,” according to a statement from the foundation.


Romeo
11.15.18 11:32 pm
Hold the line, please futureceuticals nutrim Chinese steel last year accounted for 46 percent of annualglobal output of 1.55 billion tonnes, but only about 10 percentof the nation's production comes from melting scrap metal. Bycontrast, some 40 percent of the steel made in the rest of theworld comes from recycled material.


Elizabeth
11.15.18 11:32 pm
Will I have to work on Saturdays? cheque drops purchase Sure, you could point to the NCAA’s argument that no credible evidence was found that Manziel accepted money for his autograph.  And while I’m someone who believes in the goodness of people and roots for Manziel, I have a hard time believing that a 20-year-old on a trip to South Beach was gratuitous enough to sign thousands of pieces of memorabilia for nothing.  Assuming that he did, though, Texas A&M must enroll Manziel in an economics course immediately so he can learn of the values of capitalism.


Fidel
11.15.18 11:32 pm
Go travelling jr-lifestylemedicine.com “Israel sees a mortal menace in an Iranian bomb it says could be months away from production.” Israel has been saying that Iran is “months away” from a nuclear weapon for decades. Israel is the one trying to hoodwink the world. The article should have pointed that out.


Lynwood
11.15.18 11:32 pm
We'd like to offer you the job ivitamins.cc review Last year, the 49ers and Patriots totaled 157, according to Stats LLC, the most since at least 1988. Denver averages 71 plays per game; the Eagles average 66. But rushing to the line with no huddle also allows for extra plays for opponents. Both teams rank near the top in most plays allowed.


Audrey
11.15.18 11:32 pm
Best Site good looking karela ka achar hindi Domestic rival UBS on Monday disclosed a profitfor the quarter that will beat estimates, even after charges tosettle a lawsuit with the U.S. housing regulator over themis-selling of mortgage-backed bonds.


John
11.15.18 11:32 pm
Very funny pictures 100 mg accutane day KVIA 7 reports the Army veteran, who lost both legs in Iraq in 2007, at first seemed to win a $2,000 prize after his name was drawn from a lottery during last week’s New Mexico State University football game against San Diego State.


Cortez
11.15.18 11:32 pm
Could you tell me the dialing code for ? buy drugs on facebook Petraeus played vital roles in the Iraq and Afghanistan Wars during his military career. He was appointed as director of the CIA in 2011, but resigned that post last year after an extramarital affair scandal.


Elden
11.15.18 11:32 pm
Best Site Good Work nearnorthhealth.org The leader of the Los Zetas drug cartel has been transferred to a maximum-security prison in the central state of Mexico and placed at the disposition of a judge, the federal attorney general's office told Efe.


Adolph
11.15.18 11:32 pm
How do you do? safemed.ch "Contrary to the impression left by some reports of the show, I, in fact, very much enjoyed my Frito pie in spite of its disturbing weight in the hand. It may have felt like (expletive) but was shockingly tasty," Bourdain said in a statement.


Bruce
11.15.18 11:32 pm
What university do you go to? revatio torrinomedica The infighting, which exploded into the open in the country's rebel-held north in recent days, is contributing to a sense across many parts of Syria that the revolution has faltered. It threatens to fracture an opposition movement that has been plagued by divisions from the start.


Brandon
11.15.18 11:32 pm
I sing in a choir adrafinil uk legal “I don’t know how the average fan will react, but if they’re like me, they will react negatively,” he told FoxNews.com. “It’s a hurdle baseball has to get over, and now we’ll see what happens. I don’t think they were strong enough.”


Ariana
11.15.18 11:32 pm
I work for a publishers super cheap pharmacy The Daily News has some of the most memorable photos in sports history. From legendary boxers and iconic tennis players to golfing greats and fabled Olympians, the Daily News has the photos you want of the once-in-a-lifetime sports moments. Find yours today and relive history.


Gustavo
11.15.18 11:32 pm
Wonderfull great site lamictal rash blisters Whereas Apple's and Samsung's respective smartwatch devices are expected to do little more than offer second screens for their smartphone devices, Omate's Truesmart will have the ability to make phone calls, for those that won't mind talking to their wrist like Dick Tracy. It also boasts 3G connectivity for surfing the web on its 1.5in touchscreen, runs Google's Android 4.2 Jelly Bean mobile operating system and can be controlled by both gestures and voice.


Marissa
11.15.18 11:32 pm
Free medical insurance gladstoneroadpharmacy.com.au In 2011, Medicaid paid $131 billion for long-term care, or 62% of the country’s $211 billion total spending, the commission says. (That estimate doesn’t include privately paid assisted-living costs or unpaid help provided by families.)


Porter
11.15.18 11:32 pm
What sort of music do you like? pharmfed.com Schaeuble wrote in his letter to Michel Barnier,Commissioner for Internal Market and Services, that the proposalfor the Commission to make the final decision on whether to winddown banks was out of step with European Union law.


Hector
11.15.18 11:32 pm
Not in at the moment isfhealth.ir In an instant message to Cohen in 2009, a new portfolio manager allegedly recommended shorting Nokia stock due to some "recent research." The trader apologized for being "cryptic," the indictment says, telling Cohen that SAC compliance head "was giving me Rules 101 yesterday - so I won't be saying much."


Newton
11.15.18 11:34 pm
Hello good day kroger pharmacy hours fremont ohio Putting your emergency money in a regular savings account is an easy option, but it won’t get you much as far as interest. In fact, it won’t even keep up with inflation. One Bankrate.com chart shows that in 2005 the average rate for a standard savings account was around 0.5 percent. Today, rates are even lower.


Jeffrey
11.15.18 11:34 pm
Get a job acheter priligy 30 mg While Greenlight's returns are better than the average hedgefund, which gained about 5.6 percent through September, the fundis trailing the broader S&P 500 stock index, which is upmore than 17.9 percent this year. The S&P rose 4.7 percent inthe third quarter.


Ellsworth
11.15.18 11:34 pm
Your account's overdrawn balaji pharmacy gurgaon Despite her populist appeal — and the powerful symbolism of announcing the awards on Oct. 11, International Day of the Girl — the Nobel Committee in Oslo opted for the intergovernmental watchdog group that's fighting to eliminate chemical weapons.


Elizabeth
11.15.18 11:34 pm
Would you like to leave a message? provestra amazon uk One must also take a broader look at the new Africa. You can't just look at Tanzania because Tanzania is part of a block. It's part of COMESA, the Common Market of East and Southern African States; it's part of the East African Community; it's a part of the Southern African Development Community. COMESA has 21 countries in it. So, for example, the East African Community is a market of over 130 million people, so when you consider doing business with Tanzania, increasingly it is easier to use Tanzania as a gateway to doing business with all of those other quickly fast growing markets.  


Jimmie
11.15.18 11:34 pm
Have you got any qualifications? bupropion cost no insurance "We have had such a strong run, a little bit of retracementcould be expected in the markets over the coming weeks," saidSean Lynch, global investment strategist at Wells Fargo PrivateBank in Omaha, Nebraska.


Andre
11.15.18 11:34 pm
Photography chao sati pharma nepal “We have great fans. We’ll see what happens (Friday) night. I’m not going to comment on the Alex Rodriguez thing,” Levine said. “We put out a statement which basically says we’re fully in support of the joint drug agreement and the appeal process is underway. We can’t have any comment except for that.”


Demarcus
11.15.18 11:34 pm
One moment, please caverta online uk -- U.S. diversified manufacturer Crane Co to buy U.S.manufacturer of electronic bill acceptors and transactionmechanisms MEI Conlux from private equity firms Bain Capital andAdvantage Partners (notified May 31/deadline extended to July 19from July 5 after Crane offered concessions)


Werner
11.15.18 11:34 pm
What part of do you come from? voorschrift motilium The end result was an ugly scene on the Bell Centre ice. Parros appeared knocked out after hitting the ice chin-first. He attempted to get up after receiving some medical attention, but you could see in his eyes that he was not right. The doctors wisely got Parros back on the ice and called for the stretcher.


Lance
11.15.18 11:34 pm
When can you start? quais sao os componentes do viagra “Of course EFPIA would discuss the topic of clinical trials data-sharing and transparency with patient groups. Of course we would share our views and put forth our perspective to these essential stakeholders. You know what? Most of them don’t even agree with us.” 


Wilber
11.15.18 11:34 pm
US dollars primaforce yohimbine hcl dosage Healthcare sales were flat year-on-year, due to weaker order intake growth in the previous quarters in the U.S., and Europe. Comparable sales at Consumer Lifestyle increased 13 percent, driven by good growth in all businesses.


Chuck
11.15.18 11:36 pm
How do you spell that? hawthorne pharmacy and medical equipment "I can't say with any degree of certainty that anyone else was at the sale," Robinson said. "Nonetheless, there has been no other changes in classification involving any other sworn employee over the past week."


Rickie
11.15.18 11:36 pm
Have you got any experience? hajar jahanam kaskus The latest shootings came as America's third most populous city struggled to respond to a rash of street violence that killed seven people in less than 30 hours and wounded over a dozen more, according to local authorities.


Marlon
11.15.18 11:36 pm
We'd like to invite you for an interview you wanna buy some drugs kwejk The report contains no definitive finding on the overall size of the American Jewish population. Estimates can vary significantly depending on what definition is used for who can be considered Jewish. Controversy still surrounds the 2000-2001 National Jewish Population Survey, a major study which some academics and others insist undercounted the number of U.S. Jews.


Dexter
11.15.18 11:36 pm
Have you got a current driving licence? how methotrexate works in psoriasis At his U.N. debut on Tuesday - boycotted by the Israeli delegation to the General Assembly - Rouhani pledged Iran's willingness to engage immediately in "time-bound" talks on the nuclear issue, but offered no new concessions.


Ernie
11.15.18 11:36 pm
What company are you calling from? se puede comprar bactroban sin receta The numbers of people taking out new loans fell heavily when banks were hit by the credit squeeze in 2008. Before that, it had been normal for borrowers to remortgage every few years, typically when a fixed rate ended.


Octavio
11.15.18 11:36 pm
I need to charge up my phone cymbalta pain relief how long He said: "At the time I just felt very, very lonely … I remember that he was … very friendly and when I was playing he'd put his hand on my knee … which at the time I thought was rather nice, being friendly."


Serenity
11.15.18 11:36 pm
We'll need to take up references fightthenewdrug.org growing up fast ** India's new restrictions on capital outflows are likelyto delay overseas acquisitions and investment plans by India Incat a time when many companies are scouting markets abroad tobeat the domestic economic slowdown, bankers and companies said.


Stephanie
11.15.18 11:36 pm
Could you transfer $1000 from my current account to my deposit account? manforce vs vigora Mayra Ricardez, spokeswoman for the Oaxaca state prosecutors' office, said the arrest warrant against Carballido was "never served, because his family showed officers a false death certificate."


Shaun
11.15.18 11:36 pm
How much were you paid in your last job? propecia finasterid kosten "We're trying to ensure that on this occasion the share book is dominated by responsible long-term institutional investors who will help the Mail through a long period of adjustment and hopefully successful business," Cable said.


Hershel
11.15.18 11:36 pm
I've only just arrived betamethasone 17 valerate cream Over the last decade, the Wings have assembled a daunting record of 232-120 on its home ice in "the Joe," as locals call the Joe Louis Arena, named for the Detroit native who was a legendary boxing champion in the 1930s.


Freddie
11.15.18 11:36 pm
An estate agents t-med.kz The target landing speed for the Boeing 777 is 137 knots (about 158 mph), but the plane was traveling "significantly" below that speed during its approach, said National Transportation Safety Board Chairman Deborah Hersman during a press briefing on Sunday. She added a formal investigation has been launched to examine the performance of the crew and to determine whether equipment on the aircraft could have malfunctioned.


Vince
11.15.18 11:36 pm
What line of work are you in? kind snacks blogs “The ICC has been reduced into a painfully farcical pantomime, a travesty that adds insult to the injury of victims. It stopped being the home of justice the day it became the toy of declining imperial powers,” the president told an African Union summit.


Rodger
11.15.18 11:36 pm
I work here bad side effects of lisinopril Lucas, an Oklahoma Republican, told lobbyists in a speechthat a Republican working group agreed on cuts expected to total$40 billion. The provisions would include drug tests ofapplicants and tougher work rules, Lucas indicated.


Alexandra
11.15.18 11:36 pm
I'm retired alpha testo max weight loss Soriano so delighted the crowd that fans were chanting his name as late as the seventh inning, long after another Yankee outburst had squashed the Angels. He is turning into a slugging spark plug for a team that has struggled to score much of the season, which is what the Yanks dreamed of when they got him from the Cubs.


Rosario
11.15.18 11:36 pm
I'm sorry, she's nadh supplement reviews Newt Gingrich: “Crossfire” is a great opportunity to help the American people think through key issues and key challenges. Imagine 30 minutes every day to chat with the American people about the visions that will define our future.


Lucas
11.15.18 11:36 pm
Could you tell me the number for ? healthadvices.eu The death of the fetching upper West Side executive “appears to be a tragic accident,” Detective Lt. Jack Fitzpatrick, Suffolk County’s police homicide commander, said Monday. “There’s no indication that there’s any criminality.”


Garth
11.15.18 11:36 pm
I work for a publishers lutonsexualhealth.org.uk Sanofi said it would resubmit its application in 2015, afterthe completion of the cardiovascular test, and said the decisionwas "not related to safety issues or deficiencies in the newdrug application."


Wesley
11.15.18 11:36 pm
Could I take your name and number, please? lamisil tablets directions Police inquiries into the hacking and bribery allegations had been based mainly on information provided to detectives under a "memorandum of understanding" between authorities and News Corp's Management and Standards Committee (MSC), set up to conduct an internal investigation and liaise with officials.


Perry
11.15.18 11:36 pm
I'm interested in mjmmed.com DRAGHI: Well, now, you’re asking me a second-derivativequestion, really - or third-derivative question. We’ve justintroduced it a month ago. Now, you’re asking me, what signalswould we give in case we were to change forward guidance in thecoming months? You know very well that another monetary policyjurisdiction is now struggling exactly with this problem,whether they should do it through interest rates or languagewhich - which hints at tapering or change some liquidityprovisions. Now, the - or even change in the assessment.


Kennith
11.15.18 11:36 pm
I'm a partner in how much does prozac cost with insurance She said counselors will be on hand to help students cope with the incident when they return to school on Monday. "The staff will be ready to offer words of encouragement (and) to be compassionate listeners," Ullrich said.


Rupert
11.15.18 11:37 pm
I'd like to change some money medrego.com Ashton Agar chipped in as well. He is not just a fine young batsman in the making. He had Cook brilliantly caught at slip and dismissed Jonny Bairstow as well, a rather soft dismissal, after the young Yorkshireman had erred on the side of caution.


Tomas
11.15.18 11:37 pm
I'm in my first year at university russellvilledrugs.com Biden also said that the United States was determined tointensify its cooperation with China to rein in North Korea'snuclear programs, as he spoke at the formal opening session ofthis week's annual U.S.-Chinese Strategic and Economic Dialogue.


Jennifer
11.15.18 11:37 pm
Free medical insurance davidsons pharmacy BGA President Anton Boerner said he expected demand from the United States to help German exports reach his goal of a 3 percent rise this year, despite a weak first half. Exports shrank 0.3 percent on the year between January and May, the latest data from the Statistics Office shows.


Clement
11.15.18 11:37 pm
What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? propecia generic proscar Still, the North American soda market remains crucial for Coke, Pepsi and Dr Pepper. Their executives have steadfastly expressed optimism that a yet-to-be developed soda made with a natural, low-calorie sweetener can help turn around the soda slide.


Tyler
11.15.18 11:37 pm
It's serious synthroid coupon cvs This comes from our ad serving technology and is used to track how many times you have seen a particular ad on our sites, so that you don't just see one advert but an even spread. This information is not used by us for any other type of audience recording or monitoring.


Grace
11.15.18 11:37 pm
Can I use your phone? elfadhila-med.com Also on Monday, Lind said she would rule or issue guidanceon the defense motion to exclude testimony that uses "chain ofevents" reasoning to suggest future potential damage done byManning, rather than specific harm he has directly caused.


Courtney
11.15.18 11:37 pm
US dollars atorvastatin calcium tablets ip 10mg In Fitch's view, there is a clear intention ultimately to reduce implicit state support for financial institutions in the EU, as demonstrated by a series of legislative, regulatory and policy initiatives. On 11 September 2013, Fitch outlined its approach to incorporating support in its bank ratings in light of evolving support dynamics for banks worldwide, including for banks in effective wind down like Dexia (see "Fitch Outlines Approach for Addressing Support in Bank Ratings" and "Bank Support: Likely Rating Paths", at www.fitchratings.com). The IDRs, senior debt ratings and SRs would be downgraded and the SRFs revised down if Fitch concluded that potential sovereign support had weakened relative to its previous assessment.


Graham
11.15.18 11:37 pm
Just over two years ethinylestradiol/levonorgestrel sandoz 0 03/0 15 mg bijsluiter "It's difficult sometimes to divorce the legal analysis from the sources and methods. At the same time, describing the general outlines of the programs that are in place is not the same thing as describing the particular sources and methods," says Butler.


Cody
11.15.18 11:37 pm
How much is a First Class stamp? cialis soft tabs canada “I understand it, maybe the younger Kenyon probably wouldn’t have, but the more mature and older Kenyon understands what the goal is,” Martin said. “They need me in April and May and definitely June.”


Lucky
11.15.18 11:37 pm
In a meeting serophene precio en venezuela "They're doing some good things for endangered species, which is great, but there are activities that are really damaging to the environment at the same time," said Noah Greenwald of the Center for Biological Diversity.


Thurman
11.15.18 11:37 pm
A book of First Class stamps mirellas-testparadies.de He's also recently learned how to delete images on the camera by himself. But that's a skill his parents want to curb. They've asked the little guy to please "don't delete your picture until mum and dad say it's okay," Pius explained.


Marissa
11.15.18 11:37 pm
Do you know the number for ? shills black mask india review A year after this discovery, lobsters are still blanketing the North Atlantic, and they aren't the only ones suffering from their excess. With the supply so high, prices have tumbled, hurting local economies.


Jospeh
11.15.18 11:37 pm
The National Gallery infinity medical specialists clinic The Bat Conservation Trust is calling on influential groups, including land owners, conservation organisations and Natural England, the government adviser on the natural environment, to manage the landscape around roosts.


Alton
11.15.18 11:37 pm
I'm a housewife www.vitacost.com coupon In Corporate Banking & Securities, or CB&S segment, revenues increased 9 percent to 3.7 billion euros. Global Transaction Banking, or GTB revenues were up 1 percent from a year ago, which included a gain from sale of Deutsche Card Services.


Elisha
11.15.18 11:37 pm
Another service? natadrol buy In 2009, Exxon completed a three-year project to reverse thePegasus line to run north to south and increase its capacity by50,000 bpd. The company did not increase the diameter of theline, but raised the pressure of it.


Robert
11.15.18 11:37 pm
I work with computers ibuprofen 200 mg formulation The Republican Liberty Caucus was founded in 1992. The Central East Florida chapter, with about 60 members, was organized five years ago. It's a group within the Republican Party dedicated to less government, lower taxes, more personal freedom and responsibility and free and fair markets.


Dalton
11.15.18 11:37 pm
Photography atenolol to metoprolol iv conversion "In Newark we showed that if you put in the hard work, if you take the more difficult path, if you bring people together, if you overcome differences, incredible things can happen," he said in a victory speech after winning the New Jersey Senate Democratic primary in August.


Richard
11.15.18 11:37 pm
Sorry, I'm busy at the moment when to take levitra for best results Drawing from his decade of experience in neighboring Iraq, Bowen advised a multilateral, yet well integrated, approach to rebuilding Syria, where an estimated 100,000 people have died in a two-year civil war.


Augustus
11.15.18 11:37 pm
We went to university together champix prezzo in farmacia These devices make it easier than ever to access and share data across multiple mobile devices. In addition, the SanDisk Connect Wireless Flash Drive qualifies as the world's smallest wireless USB storage device to date, the company claims. Offered in capacities up to 32GB, the tiny drive supports simultaneous access to photos, movies, music, and documents from multiple devices around the house. It provides four hours of continuous streaming on a single charge.


Scottie
11.15.18 11:37 pm
Very funny pictures does amoxicillin treat mouth infections Italian tax police believe the former executives orderedinvestments in foreign securities with the aim of reducing thebank's tax bill, taking advantage of different fiscal rulesbetween Italy and foreign countries between 2005 and 2009.Hozzáadás
Neved


Hozzászólások