Eredeti Post

-Ági
Cím: Tudták önök, hogy 5.000.000 szavazóképes magyar állampolgár nem szavazott a FIDESZ-re?!
04.27.10 2:57 pm
hozzáad. kivon. oszt.szoroz. vagy épp ellenkezőleg, nem oszt nem szoroz. lassan kipihenem magam, mögöttem egy nehéz hét ( vagy kettő), készülődés a Föld Napjára, aztán a Könyvfesztivál, aztán sűrű családi programok, két hekto liter káve, néhány nyalat fagyi, teák, szintén hekto számra nyelve, és végül az ember arra eszmél, hogy nem álmos, nem éhes, amikor látod elszorul a szíved, etc. zumm-zumm: közeledik az eperjesi(presov) koncert, és izgulok, igen, még szerencse, hogy előtte próbálunk, attól majd megnyugszom.
ja nie somtá ktorá nieco chce...érdekes nyelv, mondhatni: nyelvtörő. Dunaszerdahelyi ismerősm, barátom, aki betanította a Nem én vagyok-at szlovákul, azt mondta, nem olyan lágy, mint az orosz, hanem olyan kemény, mint a...szerb. Nnna: a magyarnál semmi nem lehet keményebb. Aztán jön az Európakiadó előtt a BARDO. Óriási kavalkád az Ági és fiúk felállások ( bardo) idei évadjában, s mondá az Úr: JÓ! Bújdosó megy a Kistehénnel valahová, vagy a Kiserzsivel, Keszei Krisztián beszáll helyette egy koncertre ( vagyis, ha már egyszer megtanulta a Bardo dalokat, bármikor beszállhat, ha kell. Ilyen a zenészsors: katonás)
Dudás Zsombi helyett Eperjesen Boros Levente játszik ( kettőnégy), az Ági és fiúk júniusi, esztergomi koncertjén Bujdosó helyett szintén Keszei Krisztián. A májusi Bardo-ban a tuba mellett harsona is lesz ( Murad), valamint szinti ( Horváth Bálint, ex- sziámi...)Úgyhogy,eljött az az idő, hogy végre a zenére összpontosíthatok.


Comments
Szólj hozzá!
Vissza a Bloghoz