Eredeti Post

-Ági
Cím: A Nagy Hazafiús Svindli
08.20.10 2:03 pm
A Magyar KétfarkuKutya Part - és nem Párt (sic!)- politikai törekvései bizonysággal szolgálnak arra nézvést, hogy a hatalom akarásával a hatalom játékszabályainak elfogadása milyen észrevétlenül befojásolja a személyiség "integritását", hogy hogyan válik lojálissá mindeközben a legradikálisabbnak tűnő erő is a fennálló hatalommal. Az MKKP az előző nyolc évben mint " ellenzéki erő" volt jelen a közéletben - most, a jelenlegi hatalmi együttállást és játékszabályokat legitimálva száll játékba, és nyilvánvalóan a rájuk "szavazók" is, bár még mindig "fű alatt", azaz még mindig nem nyíltan, még mindig a radikális anarchista jelmezében lépnek a jelenlegi hatalom konszolidálóinak sorába.
Végül is harmadik lehetőség nincs: vagy kívül maradsz, vagy belépsz egy klubba. ( Vö.: a LEHET MÁS A POLITIKA illúziója kontra politikai gyakorlat!)
Az MKKP-ra voksolók többsége ezelőtt is liberalizmus ellenes volt, eddig is a konzervatív jobboldalt, vagy a még szélsőségesebb erőket támogatta - testben és /vagy lélekben.
"Felejthetetlen élmény" volt számomra, figyelmeztető jel - lám, az előérzet, melyet a minapi magánlevelében is Kovács Gergő, az MKKP agytrösztje nemes egyszerűséggel paranoiának titulált, valóban azt jelezte, ami bekövetkezett -, mikor 2009 március 15-én, a Gödör beli BARDO koncert első taktusainál a talpig kokárdába öltözött Rác kertes időktől datált haverok váratlanul elhúztak. A szokásos ünnepi Beszélő est - melynek része volt a koncertünk - végeztével ismét megjelentek, széles vigyorral az arcukon.
- Mi történt? - kérdeztem kicsit meghökkenve, hogy váratlanul visszatértek -, ég a ház, hogy így elrohantatok ...? Azt hittem, a koncertünkre jöttetek!
- Elkezdődött a Bazikika előtti naggyűlés, oda mentünk! - szabadkoztak, szemmelláthatóan felajzva az ott történtektől.
- A Jobbikos beszédekre rohantatok el....? - kérdeztem hüledezve, bár tudtam a fiúkról, hogy az elmúlt nyolc év nemzeti ünnepeit nagyjából ebben a szerelésben és ebben a szellemben futkosták végig. Az egyikük, számora ismeretlen rajongóm némi daccal a hangjában és némiképp vállveregetősen, sőt, mondhatni cinikusan azt válaszolta:
- Mi szeretjük a Jobbik-osokat! - Majdhogynem kacsintott is hozzá...vagy kacsintott is, afféle cnkosságot selytetve, hogy én is tudom, ő is tudja, hogy eszköz a Jobbik csupán, majdan eldobható eszköz a "nemes" hazafiúi, azaz Fidesz-es cél érdekében. A Gyurcsány kormány megdöntésére használt eszköz, azaz: Orbánt hatalomra segítő eszköz. Az, hogy a régi, általuk is megvetett kommunista diktatúra nyelvén szóltak, hogy ugyanis " a cél szentesíti az eszközt", az nem zavarta a hazafiúkat.
Egyszóval nem csodálkozom az MKKP-rajongók jelenlegi kormányzattal való lojalitásán, legfeljebb azt "sérelmezem", hogy még mindig nem "merik" nyíltan vállalni az immár hivatalossá lett jobb- és szélsőjobbos politikai törekvésekkel szimpatizáló kedvüket, s hogy még mindig játszák a Vicces Anarchistát. Ez részben az MKKP populista játszmájának is következménye profin hatalombakerülési-kampányt folytatnak, a leendő szavazóik ingyen plakátolnak, akár a jó aktivisták - azt hívén, még mindig egy jó buli részesei, s hogy valamiféle ellenálló csapatnak a harcosai. Náluk csak Fidesz profibb: a kormányzó párt legnagyobb ( és csendes) örömére tapasztgatják az MKKP aktivisták összes párt programját " leleplező" - és önleleplező - tapaszokat, feliratokat a Fideszen túli pártok kampányplakátjaira. Igazi média hekk, a Fidsze ajándékba kapta, hiszen az akciózás csak is kizárólag a kormányzópárt malmára hajtja a vizet! A korányzópártot ui. az MKKP-sek nem kritizálják, s ha akarnák se tudnák nevetségessé tenni, hiszen annak a hivatalos kampánya még nem kezdődött el. Ha el kezdődik, az órásplakátokra nem lesznek veszélyes ezek nyúl-, azaz kétnyúlfaroknyi irányított, mozgalmi ál-tace-paok. Ál-tace-paok, hiszen nincs kit leleplezni Gyurcsány őszödi beszéde óta, főleg nem a jelenleg hatalmon lévő párto(ka)t! Mindenki tudja az őszödi beszéd óta, mi a stájsz, az is, akinek érdeke lett volna, hogy ne derüljön fény a NAGY POLITIKA SVINDLI-re, arra hogy semmi nem fordulhat jobbra az igéretektől, főleg nem, ha csak azért igér valaki, mert a választók cserébe beszavazzák a hatalomba! ( Azt igérni a MKKP részéről, hogy ő nem igér semmit, sőt, szintén megkésett szellemesség, hiszen az LMP ezzel a "vallomással" is tartozott az előző választási kampány idején - és nyert is az őszinteséggel! Az LMP azt is tisztába tette ezzel a gesztussal, hogy egy jó program még nem garancia a megvalósulásra.)


Az MKKP valóban úgy viselkedik a jelenlegi kormánypárt hatalomra jutásának tudhatósága óta, mint egy kiéhezett kutya: lelkesen farkat csóvál, egyszerre kettőt is, és sokadszorra is lerágja az odavetett csontokat. Az MKKP kampánya az öszödi beszéd meghekkelése - ez tényleg vicces, viszont nem több ennél. Egy viccpártra csak az anarchisták pazarolják a szavazatukat - viszont a hatalombakerülés kiheréli a parlamenten kívül potens anarchistát. Jelen esetben még több a veszteség : két farok - négy here...
Tegnap Pécsett voltam két napig: a város végre nagy nehezen magára talált, pedig az MKKP a pécsiek reményeinek kontójára, a maga népszerűségének növelésére még sokat lobbizott az eljövendő hatalom kezét nyalogatva, kutyamód odakapva, ahova még lehetett, holott akkor már az összes létező médiafelületen megjelent, hogy ellopták, elkúrták, etc. Mikor megnyitották a patópálosan kései Pécs2100 (?) oldalukat, "gratuláltam" Kovács Gergőnek, hogy volt olyan bátor még egyet rúgni a halottba! Nagy élvezet lehetett a késletetett ejakuláció!(sic!)
Gergővel egyébként volt néhány meccsünk , egyről szólnék csak, ami a nyilvánosságra is tartozik, bár lehet, hogy ő ezt nem így gondolja, de ha van vér a két farkában, kibírja!


Mikor a rasszista és náci törekvések szabad utat kaptak a társadalomban, hallgatólagos közmegegyezéssel, bosszú-hadjárat jelleggel mintegy a rendszerváltás előtti is utáni liberális erőfeszítésekre és azok kudarcaira, 2009-re már látható szörnyű következményekkel, a romák, a melegek elleni agresszió és egyéb, kifejezetten és kimondottan is rasszista megmozdulások elindulásakor, kértem a számomra még mindig párbeszédre alkalmas tetsző Kovács Gergőt ( MKKP , Kovács), hogy csináljunk valami MKKP-s kampányt a rasszisták, a nácik ellen. Olyan kioktatásban lett részem, hogy csak néztem. Egy 2009. májusi, mindenkire tartozó magánlevelezésbe engedek most bepillantást:

Kovács gergő:" Valóban ilyesztő a jobbik is meg a fidesz is, de nem ők csinálták ezt a sok szörnyűséget, hanem a kormány. Ezért nem értem, h hogy képesek az emberek ma is orbánozni meg szélsőjobbozni, ha nem ez a probléma. Ezért tarom röhejesnek a fidesz diktatúrázását, meg azért mert pont az mszp van tele olyan arcokkal akik a valódi diktatúrában, a komcsiban tevékenykedtek. (....)figyelj diktatúrát az mszp csinált, tele van kibaszott komcsikkal
azonkívül 7 éve ők vannak kormányon és elbaszták az egész országot
ezért elég a fidesznek azt mondani h elég, mert mindenki elhányja már magát az mszptől
ennyi "
Bárdos Deák Ági válasza (szintén 2009, májusban:
"Az mszp-szdsz előtt is volt élet, például megbukott egy fidesz kormány, kettőször vesztette el a választásokat.
vezetője, ahelyett, hogy lekopott volna, lassan a személyikultusznak abba a stádiumába hisztizi magát, amelyben, pl: Cseh tamás úgy nyilatkozik a Heti Válasznak, hogy ő nem fidesz, hanem orbánista.
Aztán:a fidesznek nem kell programot kínálnia : elég , ha jelszavakkal dobálózik.
A karizmatikusoktól mentsen meg az isten!
Persze, a te korosztályod nem tudja, hogy személyikultusszal + program nélküli kampánnyal hatalomra törő párt diktatúra hajthat , csak és kizárólag.
Azt tudtad, hogy orbán a hatalomra kerülésekor megváltoztatja az alkotmányt?
pedig 16 év karizma sem lesz pedig elég hozzá, hogy felemelje az országot.
Viszont, akkor majd nem lesz sehova mutogatás, ez is igaz. Minden egyszerű lesz - a karizmatikussal az élen, 1 párttal a fejünk fölött....ezt már egyszer, félévszázadon át, megéltük.

Na, azért remélem majd a diktatúra kipattantja a fejedből a következő szikrát.

A "még kisebb magyarországot!" jó volt.

A populizmus az populizmus - akkor is, ha egybeesik a saját kitaposott utaddal, ami kényelmes.


Meglátjuk:

Szia"

Bárdos Deák Ági utsó levele Kovács Gergőnek 2009. májusában, a szerinte Gyurcsány-Mszp-szdsz "diktatúra" idején:
"A diktatúra nem ilyen. Abban téged dutyiba zártak volna - nem vetted észre, hogy szabadon játszhatsz már néhány éve, ahogy tomicica ( polgártamás) is. Ő sem lett bekaszlizva. Ő is szabadon játszhatott. Azt csinált, amit akart - ez a demokrácia. Ezt csinálta az SZDSZ-MSZP, pedig a fidesz nagyon arra hajtott, hogy legyen már valami: addig hajkurásztatta a karizmatikus az utcán az embereket, hogy még rendőröket is rájuk küldette.
Őt viszont a nagy karizmával nem láttuk sehol, a forradalmi ünnepeken, kivéve akkor, mikor, mint ki jól végezte a dolgát a bujtogatás és a gyújtogatás között bevágódott az autójába.
Karizmatikus kordonbontó karizma a rendőrök és a mentelmi joga védelmében a szalon-forradalmárkodásra futotta.

Remélem az is tetszik, amit Morvai művel a kis bandájával.
Az is vicces, nem? Meg, hogy EU-s karrierre vágyik, miközbe a népének az EU-t szídja...ja, meg komcsizik. Hazudik nekik, de ahhoz kevés,hogy be is vallja : hazudtam reggel, hazudtam este.
Azt ugye tudod, hogy orbán is ugyanazt csinálja majd, mint azok, akiket ti lekomcsiztok: nem olvastad azt a beszélgetést, amit ugyanúgy kiszivárogtattak, mint a Gyurcsányét? Kéri László hívta meg vendégül egy "nyilvános-zártkörű" klubba. A karizmatikus kicsit ellazított, és elmondta, hogy ő sem tudja másképp csinálni, és majd úgy is csinálja. Ott például ő sem komcsizott.
Be is van most nagyon vadulva - de, mint látom, te is. Visszamenőleg esetleg a fél országot majd lámpavasra húzzátok? Elég sok nagypapi és nagymami fog lógni, a fél ország az volt ui. amit ti most kórusban le- komcsiztok. Vagy ezt se tudod?

Még egyszer mondanám, a romlás nem 7 éve kezdődött el.


Mivel nem éltél még diktatúrában, elmondanám, hogy ott nicsen utcai gyújtogatás - egyszer talán, de ami utána jön, az nem ilyen , mint itt volt, egy kis pénzbírság, etc.

Nem a komcsi a lényeg - a hatalommánia. Pinochet sem volt ám komcsi - tudtad?
Egyébként, azt hittem, hogy az SZDSZ kampánya téged is érint. Vagy már te is csak iszol?

Ha neked elég a fidesznek eleget mondani, akkor megkapod az eleget. Érdeklődéssel nézem majd a fejleményeket.

Figyelj...! Figyelnék, de mire?

De: maradok továbbra is a "legkisebb magyar" őszinte híve!"

Mi köze ennek a Kontroll Csoporthoz? Azonkívül, hogy egy Kontroll alapító tag gondolkodik ezeken a dolgokon, még az is, hogy a rendszerváltás összes tanulsága a Kontroll Csoport aktivitásának (is) a következménye, s a következményekért való felelősségvállalás rám is tartozik.
És természetesen azt gondolom, hogy nem az a kérdés " Miért hagytuk, hogy így legyen?", mert ez a lekiismeretfurdalás gyötörje azokat, akiknek van miért ilyenek danolni, hahha, sírni, írni, kérdezni!
A kérdés az, hogy szembe tudunk -e a rendszerváltás utáni illúziók szertefoszlásával nézni - azokkal együtt, akiknek voltak a rendszerváltással kapcsolatos illúzióik, akik magukon kívül mindig másokban csalódnak!
De: akik a politikai hatalomban óhajtanak ügyködni, azok nem illúziókat tápláltak, azok mindig is tudták - ha nem tudták, az elmúlt 20 évben megtanulhatták - hogy mi is az a játékszer, amit meg akarnak szerezni maguknak!
Az Élet persze számukra is véges. A kegyetlenség pedig számukra is TILOS - remélhetőleg ők is így gondolják!

Comments

k8i6g7m8
11.16.18 12:22 am
acyclovir dosage for cold sores, what all does acyclovir treat
acyclovir without a doctors prescription - [url=https://buyacyclovir.icu/]what is acyclovir used for[/url]
https://buyacyclovir.icu/

Richard
11.16.18 12:22 am
Will I have to work shifts? rims hospital srikakulam In May, Dame Stella, who was Director General of MI5 from 1992 to 1996, warned the "the enemy is everywhere and said the public had a duty to act as the "eyes and ears" of the security services in combating terrorists.


Kaden
11.16.18 12:22 am
Which team do you support? buy viagra online boots "Some of us have communicated our concerns with you individually and confidentially in the past, always as friends," the letter said. "At this moment, our friendship dictates that we express our concerns about the increasingly perilous fate of South Sudan. From our various vantages, we have all come to conclude that without significant changes and reform, your country may slide toward instability, conflict and a protracted governance crisis."


Cyril
11.16.18 12:22 am
How long have you lived here? prix effexor 75 mg What's really cool is that you can adjust what's shown in each slide. For instance, let's say that slide 2 is a photo of you and your Aunt Molly. You can zoom in on Aunt Molly for a few seconds to highlight her during the show, then zoom out to show the whole shot. Pretty cool.


Israel
11.16.18 12:22 am
We've got a joint account csc health and safety Swain has requested a pool of 400 potential jurors, far more than usual, for a trial that could last five months. Long lines spilled out of the federal courthouse in New York on October 1, as potential jurors waited to fill out questionnaires exploring their suitability.


Raymundo
11.16.18 12:22 am
I'd like to change some money finasterid losyon fiyat Financials also underpinned the market, with NationalAustralia Bank and Commonwealth Bank of Australia both edging 0.2 percent higher. Macquarie Group Ltd, Australia's biggest investment bank, rose 0.3 percent.


Laurence
11.16.18 12:22 am
In a meeting natural factors l-theanine 150 mg Japan introduced a feed-in tariff in July last year thatrequired regional utilities to buy power from renewable energysuppliers at pre-set premiums for 20 years for installationsover 10 kilowatts and 10 years for smaller ones.


Ernest
11.16.18 12:22 am
In tens, please (ten pound notes) eusapharma.com Yellen is one of two front-runners viewed by financial markets as highly likely to succeed Bernanke when his term expires at the end of January. The other is former White House economics adviser Lawrence Summers.


Anibal
11.16.18 12:22 am
Could you tell me the dialing code for ? where can i buy permethrin in uk So if you want to experience this impressive automotive gala for yourself, restore that vintage car you may have sitting in your garage or simply start planning to attend in 2014. You won’t be disappointed.


Efrain
11.16.18 12:22 am
I sing in a choir priceline pharmacy albury The trial will continue until Glaxo can assess whether the treatment benefits a subset of patients with a particular genetic profile, the company said. Glaxo also continues to test MAGE-A3 in a separate study in patients with lung cancer.


Joesph
11.16.18 12:22 am
A pension scheme spillconsult.com A woman in the office called WSB-TV to say the gunman asked her to contact the Atlanta station and police. WSB said during the call, shots were heard in the background. Assignment editor Lacey Lecroy said she spoke with the woman who said she was alone with the man and his gun was visible.


Titus
11.16.18 12:23 am
Could I have an application form? pharma marine as The confirmed death toll across the entire 17-county flood zone now stands at eight people, plus two others still listed as missing and presumed dead in Larimer County whose bodies have yet be recovered. Another six people remain listed as unaccounted for in a disaster that has caused property losses estimated at about $2 billion.


Jesus
11.16.18 12:23 am
I like watching TV isotretinoin joints These divergent views speak volumes about the need for a comprehensive, informed official picture of Iran's presence, and its objectives, in the Americas. Only when the U.S. government has one can it truly do what lawmakers have demanded and craft a strategy capable of countering Iran's inroads in our hemisphere.


Goodboy
11.16.18 12:23 am
I don't like pubs best drugstore mascara primer 2012 Yet with Italy's dire recession having pushed asset pricesto the lowest level in a decade and with the country's corporatefabric desperately seeking fresh capital, efficiency and verve,this may be a window of opportunity for interested outsiders,economists say.


Santo
11.16.18 12:23 am
Could you send me an application form? reddit lipitor One former minister with Labour accused him of "alarmingpopulism" that would sacrifice Britain's wealth on the "altar oftribal socialism". Energy firm Centrica's biggest shareholdercalled it "economic vandalism".


Marvin
11.16.18 12:23 am
What's the exchange rate for euros? endocontrol-medical.com While the Fed's bond-buying program is largely deemed asnegative for the dollar because it is viewed as tantamount toprinting money, the U.S. economy is on a much firmer footingthan most of the euro zone, Japan and Britain.


Mckinley
11.16.18 12:23 am
In a meeting pro plus pills uk Al Qaeda has spawned regional franchises like Al Qaeda in the Arabian Peninsula, which threatens the U.S., and affiliates like Al Shabaab and Boko Haram in Africa, which so far only wage terror in their regions.


Ella
11.16.18 12:23 am
How long are you planning to stay here? naproxen 500 mg tablet street value At the opening media conferences, Lewis was as articulate as always. Johnson, whose natural shyness was exacerbated by a stutter and an accent showing traces of both his native Jamaica and his adopted homeland, said little.


Erasmo
11.16.18 12:23 am
How do you spell that? gamedealdaily.com This isn’t an issue with the Nokia Lumia 720 as it’s running the latest version of Windows Phone 8 and is ready to accept all upcoming Microsoft updates as well as the new Nokia Amber update that will add even more features.


Rudolf
11.16.18 12:23 am
We used to work together nelsons homeopathic pharmacy online shop “Under law, seizing a mobile phone should be only when the phone is essential to aninvestigation, and even then certain rules should apply. Without these rules, everyone should beworried,” he said.  


Forrest
11.16.18 12:23 am
How long have you lived here? costco kanata pharmacy fax number Yes there are a number of options available, you can set your browser either to reject all cookies, to allow only "trusted" sites to set them, or to only accept them from the site you are currently on.


t9c7n3l7
11.16.18 12:23 am
symptoms of too much prozac, prozac and weight gain
prozac manufacturer website - [url=https://buyprozac.icu/]generic for prozac[/url]
https://buyprozac.icu/

Lindsey
11.16.18 12:23 am
I'm a member of a gym precio simvastatina vir 20 mg "I think it's important that people make (independent comedies) because I think ideally they are relatable and they are honest and they delve into characters that are flawed and making bad choices and those are the things we react to," Faxon said.


Jarrod
11.16.18 12:23 am
Would you like to leave a message? valacyclovir rxlist "So ladies - who wants to LeanIn to an unpaid internship forMadam Moneybags?" tweeted Christina Trapolino, a marketingdirector in Austin, Texas. "Lean in and bend over," tweetedCharlotte Allen, a conservative writer based in Washington, D.C.


Amelia
11.16.18 12:23 am
How many days will it take for the cheque to clear? took extra dose lisinopril This direction of travel coincides with investigations undertaken by the City regulator. The Financial Conduct Authority has expressed serious concerns that a significant number of the 10 million packaged accounts sold have been pushed on customers who do not need or cannot claim on the insurance policies.


Lenny
11.16.18 12:23 am
What's the interest rate on this account? viagra oral jelly Building off a season in which the team made the playoffs for only the second time in two decades and confounded everyone by finding a way to add former All-Star Andre Iguodala to the lineup over the summer, the Warriors were rewarded.


Miquel
11.16.18 12:23 am
I'm unemployed how does indocin close pda One of the sources said the launch event, originally scheduled to take place in New York late this month, has been pushed back by several weeks. Reuters could not confirm a new date, and a Nokia spokesman declined to comment.


Milan
11.16.18 12:23 am
Have you got any ? oral misoprostol for iud insertion Rodriguez could still theoretically settle with the league and perhaps even end up with a shorter suspension if he confesses to doping, but after previous admissions that he doped more than a decade ago when he was with the Texas Rangers, a new confession would cast a shadow of fraudulence over an entire decade of his career.


Desmond
11.16.18 12:23 am
Sorry, I'm busy at the moment celebra celecoxib 100mg Documents leaked by the former U.S. intelligence contractorEdward Snowden have revealed a vast National Security Agency(NSA) electronic surveillance programme that has trackedenormous quantities of both Americans' and foreigners' email andtelephone data.


Jessie
11.16.18 12:23 am
Until August premastop avis medecin "This is a matter for the legal authorities, although I note that the PPS (Public Prosecution Service) has said it has 'confidence in the evidential decisions taken' previously in this case.


Lanny
11.16.18 12:23 am
I hate shopping oxybutynin chloride drugs.com The fire chief on Friday stood staunchly by her department and said she did not anticipate any disciplinary action against the firefighters involved in Ye's death, which she labeled a "tragic accident."


Dannie
11.16.18 12:23 am
The line's engaged minocycline 50 mg dosage If it stayed in California and sunk back into the ground, the net loss of weight might be minimal, right?


Nathanael
11.16.18 12:23 am
We need someone with qualifications diflucan treatment for ringworm Plus, “the amount of information, intelligence, care and planning that goes into these trips for the president and vice president is absolutely extraordinary anywhere they go.”


Salvatore
11.16.18 12:23 am
I work here careprost amazon The school is known for its socialist bent, and murals of Lenin and Marx decorate the wall.


Elton
11.16.18 12:23 am
I do some voluntary work online viagra sell The calls for stricter standards came at a public hearing, the third and final one before the EPA makes its decision on an often-delayed updated health standard addressing ozone, a major constituent of smog and other forms of air pollution.


Sherwood
11.16.18 12:23 am
I'm on work experience clomid generic vs brand "What happened today is a clear message to the whole world that the coup and their supporters of traitors reject any solutions or sit at the dialogue table in order to exit the crisis of Yemen to safety," it added.


Jacob
11.16.18 12:24 am
I want to make a withdrawal medic service ag Monocrotophos is banned by many countries, including theUnited States, the European Union nations, China, and, amongIndia's neighbours, Pakistan. Sri Lanka only allowsmonocrotophos use for coconut cultivation.


Ahmed
11.16.18 12:24 am
I'm from England kamagra tablets jelly While the findings offer fresh hope of someday locating other planets where life exists, they also provides a sobering reminder of what lies ahead for Earth, perhaps six billion years from now, when alien astronomers may be studying the fragments of our solar system. (AFP)


Alphonse
11.16.18 12:24 am
I'm about to run out of credit libido xy erfahrung The U.S. government partially closed down at midnight onMonday after Congress failed to reach a deal on the latestbudget bill. This sharpens the focus on a mid-October deadline,when failure to raise the $16.7 trillion debt ceiling couldresult in an unprecedented default, a seismic event that wouldhave a huge impact on markets.


Reyes
11.16.18 12:24 am
I need to charge up my phone zyprexa side effects blood sugar Cohen, the firm’s founder, is not named in the indictment, but references to him are made throughout the pages of charges and evidence, always as the “SAC Owner” who is constantly pressing his employees for tips and a “better edge” on trades.

Szólj hozzá!
Vissza a Bloghoz